Ik zorg voor authentieke arbeidsmarkt-communicatie fotografie waarmee jij het gewenste talent kunt aantrekken. Potentiële kandidaten kijken tegen-woordig namelijk niet alleen meer naar de functieomschrijving. Ze kijken naar de beelden, de sfeer en de brand van je bedrijf. Zien zij zichzelf in dit bedrijf werken? Welk gevoel krijgen ze bij de visuele uitingen van je bedrijf? 

Ik zorg voor authentieke arbeidsmarktcommunicatie fotografie waarmee jij het gewenste talent kunt aantrekken. Potentiële kandidaten kijken tegenwoordig namelijk niet alleen meer naar de functieomschrijving. Ze kijken naar de beelden, de sfeer en de brand van je bedrijf. Zien zij zichzelf in dit bedrijf werken? Welk gevoel krijgen ze bij de visuele uitingen van je bedrijf? 

Met authentieke fotografie trek je pas echt het geschikte talent aan waar je naar op zoek bent!

arbeidsmarktcommunicatie fotografie

Het beeld dat potentiële kandidaten hebben van een bedrijf heeft een bepalende factor in de beslissing om te reageren op een vacature: wat is de bedrijfscultuur? Welke mensen werken er? Wat zijn de waarden van het bedrijf? Welke mogelijkheden biedt het bedrijf voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Allerlei redenen om juist wel of niet te reageren op een vacature. Had je daar weleens over nagedacht? Je communicatie-uitingen zijn dus van ontzettend groot belang!

de bepalende factor

dat lees je hier!

Onze samenwerking begint met een telefoongesprek of ontmoeting op kantoor of in mijn fotostudio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, leg jij jouw vragen en ideeën neer en bespreken we samen de opdracht en eventuele briefing. Ligt er nog geen uitgewerkt plan of briefing? Geen probleem! Als de behoefte er is, kan ik naar aanleiding van ons gesprek een fotoshoot plan of creatieve briefing maken. 

Wanneer we een duidelijk plan hebben gaan we op zoek naar een geschikte locatie welke past bij je wensen. Iedere locatie heeft weer een andere feeling en daarom kijken we goed naar een locatie die het beste uit de foto's zal halen. Een setting op jullie kantoor, buiten of in mijn eigen studio in het bruisende centrum van Utrecht: alles kan en behoort tot de mogelijkheden! Benieuwd naar mijn volledige werkwijze?

Staan er op je website bijvoorbeeld portretfoto’s van je werknemers in een traditionele setting? Maar is het op kantoor altijd een gezellige boel en wil je dat het liefste uitstralen? Dan is het tijd om daar wat aan te veranderen.

Het is belangrijk om je arbeidsmarktcommunicatie fotografie naadloos te laten aansluiten op de identiteit van je bedrijf.

Het is belangrijk om je arbeidsmarkt-communicatie fotografie naadloos te laten aansluiten op de identiteit van je bedrijf.

aan de slag!

Jouw keuze in beeld en stijl communiceert dus het gehele verhaal en het karakter van je bedrijf. Met de juiste arbeidsmarktcommunicatie fotografie trek je de mensen aan waar je je team mee wil versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op en dan gaan we samen aan de slag met sterke en authentieke arbeidsmarktcommunicatie fotografie voor je bedrijf.

let's connect!

arbeidsmarkt-communicatie
fotografie

arbeidsmarktcommunicatie
fotografie

portfolio

bekijk alles

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit