tell me more!

Of je nu al een duidelijke briefing hebt of alleen met een beginnend idee komt: ik kan het voor je regelen! Vaak heeft een groot deel van mijn opdrachtgevers al een uitgewerkt concept over welke fotografie ze graag willen zien. In dat geval werk ik met de briefing als leidraad. Ik ben daar flexibel in en neem graag mijn creatieve ideeën mee in het proces!

Ook als je nog niet exact weet welke beelden je nodig hebt, kun je bij mij terecht. Met zo’n 15 jaar ervaring in het vakgebied marketingcommunicatie en inmiddels al jaren als fulltime beroepsfotograaf, maak ik niet alleen de ‘spot on’ beelden. Ik denk uitgebreid met je mee, kom met creatieve ideeën en ben je sparringpartner. Ik adviseer je graag over welke beelden het beste aansluiten bij de communicatiestrategie van je bedrijf en het project. 

Van een creatief plan tot unieke beelden: kies voor een volledige ontzorging!

mijn werkwijze

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een link naar een online omgeving met daarin een ruime selectie van de beste beelden. Hierin geef jij aan welke beelden je definitief wil ontvangen. Deze beelden worden vervolgens bewerkt en stuur ik via WeTransfer op de gewenste resolutie en bestandsformaat. Wil je de beelden liever via een andere wijze ontvangen? Als ik de beelden bijvoorbeeld rechtstreeks naar een ontwerpbureau moet sturen voor een verdere opmaak kan dit ook allemaal. De opdracht rond ik af met de factuur en daarna kunnen de beelden hun werk gaan doen!

na de shoot

5

Wanneer alles is besproken en de voorbereidingen zijn getroffen is het moment daar dat alles in werking wordt gezet: de fotoshoot! Naast het maken van de foto's, ben ik tijdens de fotoshoot ook actief bezig met het zoeken naar nieuwe inzichten. Tijdens de shoot heb je de mogelijkheid om mee te kijken op mijn laptop of iPad, want deze koppel ik aan mijn camera. We kunnen dus meteen kijken welke foto’s de toppers zijn, deze komen dan direct in de selectie die ik later naar je stuur. Tijdens de shoot probeer ik met humor en oprechte interesse in een korte tijd een ontspannen sfeer te creëren.

de shoot

4

Nadat er een duidelijk plan is opgezet, vat ik de opdracht samen in een offerte. Deze ontvang je per mail. Na jouw akkoord leggen we de datum voor de shoot vast en gaan we aan de slag met de voorbereidingen. We bespreken wat de beste locatie en tijdstip is om de shoot plaats te laten vinden. Iedere locatie creëert een ander effect en elk moment van de dag zorgt voor ander licht. Daarom kijken we goed naar de look & feel die het beste uit de shoot zal halen. Een setting op kantoor, buiten of in mijn studio in Utrecht: alles kan en behoort tot de mogelijkheden!

planning & voorbereiding

3

Vervolgens bespreken we de verschillende settings van de fotoshoot. Het belangrijkste is uiteraard het doel van de foto’s. Wat wil je met de foto’s neerzetten en overbrengen? Wat is het verhaal? Ook bespreken we samen wie we nodig hebben om dit project tot een succes te maken. Werken we met de mensen van het bedrijf als model? Of benaderen we een modellenbureau? Wil je dat er een visagist of stylist bij de shoot aanwezig is of niet? Genoeg dingen om over na te denken dus. Geen zorgen, ook over deze aspecten denk ik met je mee. Ik werk met een groot netwerk aan getalenteerde creatieve mensen om mij heen. Dus als de wens er is, kan ik dit voor je regelen.

plan van aanpak

2

Onze samenwerking begint met een telefoongesprek of ontmoeting op kantoor of in mijn fotostudio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, leg jij jouw vragen en ideeën neer en bespreken we samen de opdracht en briefing. Ligt er nog geen uitgewerkt plan of briefing? Geen probleem! Als de behoefte er is, kan ik naar aanleiding van ons gesprek een fotoshoot plan of creatieve briefing maken. 

kennismaken

1

Nu begrijp ik dat je je wellicht afvraagt hoe zo’n proces bij mij verloopt. Hoe ga ik precies te werk? Dat vertel ik je graag!

Hoe ga ik te werk?

lees meer

Wat wil jij overbrengen naar je doelgroep? Wat is het doel dat je wil bereiken met je campagne? Bij reclamefotografie gaat het om een visualisatie van de boodschap die jij als bedrijf wil overbrengen op je ideale klant. Om dit voor elkaar te krijgen heb je pakkende en unieke beelden nodig, zodat er optimale aandacht is voor je product of dienst! 

Reclamefotografie

lees meer

Wie is het gezicht achter het bedrijf? Wie werken er binnen het bedrijf en met wie kan een potentiële klant mogelijk in contact komen? Met mijn portretfotografie laat ik zien hoe waardevol het is om jezelf en je team in jullie kracht te zetten tijdens het creëren van een uniek portret! Ik zorg voor krachtige en persoonlijke portretten in een ontspannen sfeer. 

Portretfotografie

lees meer

De wereld van social media en marketing vraagt net als onze belevingswereld om authenticiteit en persoonlijke content. Daarnaast moet het er ook nog eens gelikt uitzien, want anders swipen we snel door. We willen een eerlijk verhaal achter een bedrijf en product of dienst zien. Hoe je dat kunt creëren? Met persoonlijke en kwalitatieve content fotografie! 

Content fotografie

lees meer

Potentiële kandidaten kijken tegen-woordig niet alleen meer naar de functieomschrijving. Ze kijken naar de beelden, de sfeer en de brand van je bedrijf. Zien zij zichzelf in dit bedrijf werken? Welk gevoel krijgen ze bij de visuele uitingen van je bedrijf? Ik zorg voor authentieke arbeidsmarkt-communicatie fotografie waarmee jij het gewenste talent kunt aantrekken! 

Potentiële kandidaten kijken tegenwoordig niet alleen meer naar de functieomschrijving. Ze kijken naar de beelden, de sfeer en de brand van je bedrijf. Zien zij zichzelf in dit bedrijf werken? Welk gevoel krijgen ze bij de visuele uitingen van je bedrijf? Ik zorg voor authentieke arbeidsmarktcommunicatie fotografie waarmee jij het gewenste talent kunt aantrekken! 

Arbeidsmarkt
communicatie fotografie

Arbeidsmarktcommunicatie fotografie

Wat kan ik voor je betekenen?

mijn diensten

laten we kennismaken!

Ik kijk ernaar uit om met je mee te denken, mijn creativiteit de ruimte te geven en unieke beelden te creëren voor jouw business. Met deze pakkende beelden kun je online en offline gaan knallen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op en dan gaan we samen aan de slag met de zakelijke fotografie voor je bedrijf.

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit