Project Marketeer at Stella

/

Carola de Bruin

"Wat een match met ons bedrijf! Elisa kwam in eerste instantie bij ons binnen voor portretfotografie t.b.v. onze vacaturewebsite. Hier hebben we een aantal keer over gespard en heeft zij ons kunnen helpen om het 'concept' rond te maken. Waarbij ze écht keek naar wie wij zijn als bedrijf en wat het beste voor ons zou kunnen werken. We waren zo tevreden dat zij nu ook reclamefotografie voor ons oppakt; met snelle fietsende beelden iets waar ze in eerste instantie niet bekend mee was maar het wel heeft opgepakt én wat zijn we blij met het resultaat! Naast de gave beelden is ook de match in werk- en denkwijze doorslaggevend. Kortom; een nuchtere, praktische, no-nonsens fotografe die je zeker niet kan missen." 

de Jong, Employer Branding at Essent 

/

Veronique Oonk

"Vanuit Essent werk ik al jaren fijn samen met Elisa. Ze maakt voor ons prachtige foto’s. Elisa heeft snel door wat onze wens is, denkt mee in locaties, type fotografie en handelt snel. Daarbij kan ze als geen ander de collega’s die op de foto gaan laten ontspannen. Elisa weet van iedereen een mooi, eigen beeld te maken. Dat doet iets met zelfbeeld en trots. Je ziet mensen groeien voor de camera. De fotografie van Elisa gebruiken wij voor interne communicatie, corporate communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Na al die jaren en al die mensen te hebben gefotografeerd binnen en buiten Essent, is Elisa nog steeds bij elke opdracht het creatieve brein achter een uniek beeld, passend bij de boodschap én de persoon. 

Visuele content & Vormgeving at Klaverblad verzekeringen

/

Mirjam van Leeuwen

"Elisa heeft voor ons hele mooie portretfoto’s gemaakt. Ze is erg professioneel en zorgt ervoor dat het ‘model’ zich op zijn gemak voelt. Ook collega’s die zichzelf niet fotogeniek vinden, zijn elke keer blij verrast met het resultaat. Elisa is vakkundig en heeft oog voor detail."

communicatie and employer branding at Kuehne + Nagel

/

Ilse Jochems

"We werken regelmatig met Elisa voor het maken van bedrijfsfotografie. Dit varieert van arbeidsmarktcampagnes en portretten tot events. Voorafgaand en tijdens de shoot denkt ze mee, heeft creatieve ideeën, zorgt voor een ontspannen sfeer en haalt daardoor het beste in collega’s naar boven. Ze brengt zo ons bedrijf op een aantrekkelijke maar eerlijke manier in beeld. Elisa is een vakvrouw en dat zie je terug in het eindresultaat."

Arbeidsmarkt-communicatie Specialist at Lidl

/

Myrthe Salverda

"Het is altijd enorm fijn werken met Elisa. Ik heb met haar samengewerkt voor verschillende arbeidsmarktcommunicatiecampagnes en portretfotografie. Ze begrijpt de dynamiek van retail, is flexibel en denkt pro-actief mee. Wanneer ik samen met Elisa werk, durf ik er altijd op te vertrouwen dat er een mooi resultaat uit gaat komen."

exit