meet me!

Hi! Ik ben
Elisa,
fotograaf en content creator uit Utrecht.

Mijn liefde voor fotografie is er altijd geweest, van kleins af aan was ik druk mee. Mijn eerste analoge camera kreeg ik van mijn vader, ik liep er altijd mee rond. En wanneer ik het rolletje dan kon wegbrengen om de foto’s te laten ontwikkelen, kreeg ik altijd een ultiem gevoel van geluk. Ik vond het geweldig om bezig te zijn met het maken van creatieve composities waardoor bijzondere beelden ontstonden. Toen ik na vele jaren werken in het online marketingcommunicatie vak de mogelijkheid kreeg om een andere weg in te slaan, pakte ik die met beiden handen aan! Ik bundelde mijn marketingkrachten samen met mijn fotografisch inzicht en wist dat ik dit gewoon moest gaan doen.

Ik ben gefascineerd door beeldelementen en hoe die kunnen bijdragen aan het vertellen van een verhaal. Ik vind het inspirerend hoe er met licht wordt gespeeld binnen de fotografie, tijdens films of op schilderijen om bepaalde effecten en sfeer te creëren. Nog iets meer over mij weten? Ik vertel je graag meer!

Ik ben een energieke beelddenker en vertaal een idee, verhaal of strategie altijd meteen naar één of meerdere beelden.

nice to meet you

Ik begrijp het commerciële verhaal achter een beeld en wat er nodig is om dit over te brengen. Wanneer je de achterliggende gedachte van een beeld op de juiste manier kunt overbrengen, zal het pas echt gaan matchen met je doelgroep. Ik visualiseer jouw verhaal op authentieke wijze met een frisse look!

Ik werk altijd vanuit het “what you give, is what you get” principe. Daarom probeer ik tijdens mijn shoots met humor en oprechte interesse in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren. Zo haal ik het beste uit de geportretteerden. Ik ben een duizendpoot met een kritisch oog en goed inlevingsvermogen. Iemand die mensenkennis heeft, goed kan aanvoelen en vrij snel weet wat de bedoeling is. Ook heb ik een onstuitbare nieuwsgierigheid. Ik wil altijd alles weten en blijf doorvragen. Dit helpt mij om jouw verhaal perfect vast te leggen! Wanneer het allemaal vlekkeloos verloopt, mijn opdrachtgevers blij zijn en er een mooi resultaat is geleverd waar iedereen trots op is, voel ik het ultieme gevoel van geluk. Net zoals vroeger toen ik dat rolletje ging afleveren!

Dankzij mijn uitgebreide marketing achtergrond begrijp ik als geen ander wat er geschoten moet worden.

zo doe ik dat

happy clients

contact opnemen

Voel je vrij om te bellen, appen of mailen. Spreken wij elkaar snel?

Lijkt het je leuk om kennis te maken?

let's connect

Project Marketeer at Stella

/

Carola de Bruin

"Wat een match met ons bedrijf! Elisa kwam in eerste instantie bij ons binnen voor portretfotografie t.b.v. onze vacaturewebsite. Hier hebben we een aantal keer over gespard en heeft zij ons kunnen helpen om het 'concept' rond te maken. Waarbij ze écht keek naar wie wij zijn als bedrijf en wat het beste voor ons zou kunnen werken. We waren zo tevreden dat zij nu ook reclamefotografie voor ons oppakt; met snelle fietsende beelden iets waar ze in eerste instantie niet bekend mee was maar het wel heeft opgepakt én wat zijn we blij met het resultaat! Naast de gave beelden is ook de match in werk- en denkwijze doorslaggevend. Kortom; een nuchtere, praktische, no-nonsens fotografe die je zeker niet kan missen." 

de Jong, Employer Branding at Essent 

/

Veronique Oonk

"Vanuit Essent werk ik al jaren fijn samen met Elisa. Ze maakt voor ons prachtige foto’s. Elisa heeft snel door wat onze wens is, denkt mee in locaties, type fotografie en handelt snel. Daarbij kan ze als geen ander de collega’s die op de foto gaan laten ontspannen. Elisa weet van iedereen een mooi, eigen beeld te maken. Dat doet iets met zelfbeeld en trots. Je ziet mensen groeien voor de camera. De fotografie van Elisa gebruiken wij voor interne communicatie, corporate communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Na al die jaren en al die mensen te hebben gefotografeerd binnen en buiten Essent, is Elisa nog steeds bij elke opdracht het creatieve brein achter een uniek beeld, passend bij de boodschap én de persoon. 

Visuele content & Vormgeving at Klaverblad verzekeringen

/

Mirjam van Leeuwen

"Elisa heeft voor ons hele mooie portretfoto’s gemaakt. Ze is erg professioneel en zorgt ervoor dat het ‘model’ zich op zijn gemak voelt. Ook collega’s die zichzelf niet fotogeniek vinden, zijn elke keer blij verrast met het resultaat. Elisa is vakkundig en heeft oog voor detail."

communicatie and employer branding at Kuehne + Nagel

/

Ilse Jochems

"We werken regelmatig met Elisa voor het maken van bedrijfsfotografie. Dit varieert van arbeidsmarktcampagnes en portretten tot events. Voorafgaand en tijdens de shoot denkt ze mee, heeft creatieve ideeën, zorgt voor een ontspannen sfeer en haalt daardoor het beste in collega’s naar boven. Ze brengt zo ons bedrijf op een aantrekkelijke maar eerlijke manier in beeld. Elisa is een vakvrouw en dat zie je terug in het eindresultaat."

Arbeidsmarkt-communicatie Specialist at Lidl

/

Myrthe Salverda

"Het is altijd enorm fijn werken met Elisa. Ik heb met haar samengewerkt voor verschillende arbeidsmarktcommunicatiecampagnes en portretfotografie. Ze begrijpt de dynamiek van retail, is flexibel en denkt pro-actief mee. Wanneer ik samen met Elisa werk, durf ik er altijd op te vertrouwen dat er een mooi resultaat uit gaat komen."

exit