Als je tussen de grote lading aan online en offline content wil opvallen, kom je tegenwoordig niet meer weg met een stockfoto wat je van internet hebt geplukt. De wereld van social media en marketing vraagt net als onze belevingswereld om authenticiteit en persoonlijke content. Daarnaast moet het er ook nog eens gelikt uitzien, want anders swipen we snel door. Iedereen die weleens door een beeldbank heeft gebladerd, weet hoe lastig het is om dat ene passende beeld te vinden wat je zoekt. Mijn missie is om die onvindbare beelden te creëren met persoonlijke en kwalitatieve content fotografie!

Persoonlijke, unieke én kwalitatieve content fotografie waar je bedrijf mee opvalt 

content fotografie

Een nietszeggende afbeelding trekt tegenwoordig geen aandacht meer, we blijven pas echt hangen bij persoonlijke en unieke beelden. Toch is het voor veel bedrijven lastig om tussen al die content op te vallen. Hoe zorg je er nu voor dat iemand bij jouw content stopt met scrollen, nieuwsgierig raakt en ook nog eens meer wil weten over de inhoud? Dat vraagt een duidelijke strategie!

Goede content is niet alleen mooi, er zit ook een verhaal achter. Er is over nagedacht en er zit een doel aan verbonden. Vaak zie ik dat persoonlijke content het beste scoort. Van de gezichten achter het bedrijf tot het productie- of creatieve proces van een product of dienst. Voor veel bedrijven is het echter lastig om dit ook op een mooie, kwalitatief hoge manier vast te leggen. Het oog wil namelijk ook wat, dus de kwaliteit van de content is net zo belangrijk!

Een duidelijke strategie en hoge kwaliteit content

dat lees je hier!

Onze samenwerking begint met een telefoongesprek of ontmoeting op kantoor of in mijn fotostudio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, leg jij jouw vragen en ideeën neer en bespreken we samen de opdracht en eventuele briefing. Ligt er nog geen uitgewerkt plan of briefing? Geen probleem! Als de behoefte er is, kan ik naar aanleiding van ons gesprek een fotoshoot plan of creatieve briefing maken. 

Wanneer we een duidelijk plan hebben gaan we op zoek naar een geschikte locatie welke past bij je wensen. Iedere locatie heeft weer een andere feeling en daarom kijken we goed naar een locatie die het beste uit de foto's zal halen. Een setting op jullie kantoor, buiten of in mijn eigen studio in het bruisende centrum van Utrecht: alles kan en behoort tot de mogelijkheden! Benieuwd naar mijn volledige werkwijze?

Ik heb inmiddels al jaren ervaring met content fotografie. Vanwege mijn achtergrond in de marketing begrijp ik precies hoe een foto uiteindelijk wordt toegepast. Ik bedenk de titel van een post bijna al op het moment dat ik de foto maak. Ik let er dus goed op of de content fotografie aansluit bij wat je online wil uitstralen en of de foto's ook bruikbaar zijn voor de strategie van jullie social media. We gaan dus eerst aan de slag met de strategie. Wat is het doel van jullie content? Wat willen jullie vertellen? Daarna is het tijd om de content fotografie in te zetten!

Vanwege mijn achtergrond in de marketing begrijp ik precies hoe een foto uiteindelijk wordt toegepast.

aan de slag!

Is het tijd om je online te onderscheiden? Dan creëren we persoonlijke, unieke en kwalitatieve content waar je mee kunt opvallen! Met mijn content fotografie ben je verzekerd van een naadloze visualisatie van het verhaal en karakter van je bedrijf. Met deze beelden kun je online en offline gaan knallen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op en dan gaan we samen aan de slag met de content fotografie voor je bedrijf.

let's connect!

bekijk alles

content fotografie

portfolio

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit