In ieder persoon zit iets bijzonders. De uitdaging van portretfotografie is om bij ieder portret dat ene unieke detail eruit te halen. Ik zorg voor krachtige en persoonlijke portretten in een ontspannen sfeer. Zodat de geportretteerde zichzelf kan zijn en zichzelf ook echt kan laten zien, zelfs als hij of zij geen fan is van op de foto gaan. Met mijn portretfotografie laat ik zien hoe waardevol het is om jezelf en je team in jullie kracht te zetten tijdens het creëren van een uniek portret! 

Krachtige portretfotografie in een ontspannen sfeer

portretfotografie

Waarom is portretfotografie nu zo belangrijk? Het is belangrijk om transparant te zijn naar de buitenwereld. Wie ben jij? En wie is het gezicht achter het bedrijf? Wie werken er binnen het bedrijf en met wie kan een potentiële klant mogelijk in contact komen? Met persoonlijke portretfotografie laat je letterlijk zien wie je bent en breek je alvast het ijs. Je laat de potentiële klant of geïnteresseerde alvast kennismaken met het bedrijf. Uiteindelijk zijn de mensen achter het bedrijf de draaiende kracht en dus ook het visitekaartje! Wel zo fijn om hen dan ook te laten zien op krachtige en professionele beelden. 

Als portretfotograaf draag ik er altijd zorg voor dat de geportretteerde zich relaxed voelt en ongedwongen op de foto komt te staan. Zo’n geforceerd en gespannen gezicht komt nu niet heel warm en persoonlijk over. Wanneer iemand ontspannen is en zich op zijn of haar gemak voelt, ontstaan altijd de mooiste en puurste portretfoto’s. Ik maak gebruik van kleur, locatie en licht. Ook beschik ik over mijn eigen fotostudio in Utrecht waar we een mooie setting kunnen creëren. 

Transparante portretfotografie

dat lees je hier!

Onze samenwerking begint met een telefoongesprek of ontmoeting op kantoor of in mijn fotostudio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, leg jij jouw vragen en ideeën neer en bespreken we samen de opdracht en eventuele briefing. Ligt er nog geen uitgewerkt plan of briefing? Geen probleem! Als de behoefte er is, kan ik naar aanleiding van ons gesprek een fotoshoot plan of creatieve briefing maken. 

Wanneer we een duidelijk plan hebben gaan we op zoek naar een geschikte locatie welke past bij je wensen. Iedere locatie heeft weer een andere feeling en daarom kijken we goed naar een locatie die het beste uit de foto's zal halen. Een setting op jullie kantoor, buiten of in mijn eigen studio in het bruisende centrum van Utrecht: alles kan en behoort tot de mogelijkheden! Benieuwd naar mijn volledige werkwijze?

Met mijn portretfotografie wil ik laten zien wat jullie voor bedrijf zijn, waar jullie kracht ligt, waar jullie voor staan en wat jullie doel is. In combinatie met mijn achtergrond in de marketingcommunicatie kan ik jouw bedrijf nog beter van dienst zijn, omdat ik precies weet hoe een beeld kan versterken. Wanneer ik als portretfotograaf kan bijdragen aan het succes van een bedrijf, dan is mijn missie geslaagd!

Ik wil de schoonheid en persoonlijkheid van mensen laten zien door middel van een uniek portret

aan de slag!

Ik heb al veel bedrijven mogen helpen met het creëren van krachtige en unieke portretten, waardoor zij aan de buitenwereld hebben kunnen laten zien wie ze zijn, waar ze voor staan en waar hun kracht ligt. Wil jij als ondernemer jezelf en jouw team optimaal laten zien op jullie website of sociale kanalen? Ik ben je maar al te graag van dienst!

let's connect!

bekijk alles

portret fotografie

portfolio

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit