ONTDEK DE STUDIO

In het bruisende centrum van Utrecht in een creatief pand werk ik vanuit mijn ervaring en kennis met een bijzondere belichting. Toen ik voor het eerst in deze ruimte kwam wist ik meteen dat dit het was. Het voordeel van deze ruimte is dat ik namelijk allerlei verschillende effecten kan creëren. Het hoge plafond en de grote ramen zorgen voor prachtig natuurlijk licht. Daarnaast kunnen er ook gehele producties worden gedraaid met studiolicht. Alle benodigde apparatuur is namelijk aanwezig inclusief een ophangsysteem voor aan de wand om verschillende kleuren als achtergrond op te hangen. Genoeg mogelijkheden dus!

Welkom in mijn creatieve en lichte fotostudio in Utrecht!

fotostudio utrecht

De fotostudio in Utrecht ademt creativiteit en dat is ook niet zo gek. De fotostudio is namelijk gevestigd in een voormalig schoolgebouw, omringd door allerlei andere creatieve ondernemers. Wanneer je het pand binnenstapt voel je dus meteen de creativiteit. Ik heb een groot en gezellig klaslokaal omgetoverd tot fotostudio. Dit is nu een fijne plek waar ik de tofste beelden kan creëren. De ruimte geeft energie, kracht en positiviteit en daar word ik iedere dag weer ontzettend blij van.

Of het nu gaat om een zakelijk portret of creatieve beelden voor een campagne of website: het is allemaal mogelijk in deze fijne fotostudio! Je bent van harte welkom om eens kennis te maken en mijn fotostudio in Utrecht te ontdekken. Zie ik je snel?

Grave van Solmsstraat 2, Utrecht


laten we kennismaken!

Ik kijk ernaar uit om met je mee te denken, mijn creativiteit de ruimte te geven en unieke beelden te creëren voor jouw business. Met deze pakkende beelden kun je online en offline gaan knallen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op en dan gaan we samen aan de slag met de zakelijke fotografie voor je bedrijf.

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit