Wat wil jij vertellen? Wat is het doel dat je wil bereiken met je campagne? Bij reclamefotografie gaat het om een visualisatie van de boodschap die jij als bedrijf wil overbrengen op je ideale klant. Om dit voor elkaar te krijgen heb je pakkende en unieke beelden nodig. De doelgroep moet getriggerd worden, nieuwsgierig raken en een bepaald gevoel krijgen. Precies dan is er optimale aandacht voor je product of dienst! 

Unieke reclamefotografie zorgt voor een pakkende visualisatie van je boodschap! 

reclamefotografie

Kwalitatieve en unieke beelden zeggen veel over een product of dienst. Om de kern van je bedrijf te fotograferen moet reclamefotografie zo effectief mogelijk ingezet worden en compleet aansluiten bij de ‘look and feel’ van je branding. Het gehele verhaal moet in één beeld overkomen. Of dat lukt? Laat dat maar aan mij over! Als reclamefotograaf zorg ik naast unieke beelden met mijn marketingachtergrond ook voor een creatief concept. 

Door de ervaring die ik heb opgedaan in de wereld van online marketing en communicatie weet ik als geen ander hoe beelden wel en niet kunnen werken. Ik weet dus ook hoe reclamefotografie een campagne kan maken of kraken. Voordat we beginnen breng ik de creatieve en fotografische uitdagingen in kaart. Door de juiste oplossingen aan te dragen ontstaan er iedere keer weer unieke campagnebeelden! Om deze unieke beelden te creëren maak ik gebruik van bijzonder licht, verschillende kleuren en composities en een creatieve geest. 

Unieke beelden en een creatief concept

dat lees je hier!

Onze samenwerking begint met een telefoongesprek of ontmoeting op kantoor of in mijn fotostudio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, leg jij jouw vragen en ideeën neer en bespreken we samen de opdracht en eventuele briefing. Ligt er nog geen uitgewerkt plan of briefing? Geen probleem! Als de behoefte er is, kan ik naar aanleiding van ons gesprek een fotoshoot plan of creatieve briefing maken. 

Wanneer we een duidelijk plan hebben gaan we op zoek naar een geschikte locatie welke past bij je wensen. In mijn fotostudio in Utrecht kunnen we losgaan met de creatieve concepten, maar ook op een externe locatie zijn er genoeg mogelijkheden. Ik beschik namelijk over de juiste materialen en apparatuur om ter plaatse een set op te bouwen en unieke beelden te creëren! Benieuwd naar mijn volledige werkwijze?

Ik help ondernemers ook met het uitdenken van creatieve concepten. Ik weet precies hoe we je product of dienst nog aantrekkelijker kunnen neerzetten door bepaalde elementen net even aan te passen of toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het licht, de intensiteit van het licht en bepaalde kleuren die een belangrijke rol spelen in een beeld. 

Geloof jij helemaal in je product of dienst, maar weet je niet goed hoe je dit op beeld moet laten knallen? Geen zorgen!

aan de slag!

Ik kijk ernaar uit om met je mee te denken, mijn creativiteit de ruimte te geven en unieke reclamefotografie te creëren voor jouw product of dienst. Met deze pakkende beelden kun je online gaan knallen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op en dan gaan we samen aan de slag met de reclamefotografie voor je bedrijf.

let's connect!

reclame fotografie

portfolio

bekijk alles

manager communicatie at AM

/

Dennis Lith

"Ik werk al langere tijd en met veel plezier samen met Elisa. Zowel bij Essent als nu bij gebiedsontwikkelaar AM. Elisa maakt portretten voor diverse content formats. Met haar achtergrond in marketing en communicatie snapt ze hoe content werkt en hoe daar beeldstrategie op aan te laten sluiten. Daarnaast – en niet onbelangrijk – is ze zeer toegankelijk en makkelijk in de omgang, waardoor ze de te portretteren mensen snel op hun gemak weet te stellen."

manager employee experiece at Kuehne + Nagel

/

Maartje de Lau

"We've worked very pleasantly with Elisa to update our corporate photography for Kuehne+Nagel in the Netherlands. She has delivered great results, amongst others portraits of employees, ambiance photography and beautiful content for our in- and external websites. Elisa's approach is both very professional and personal; she is able to make people feel at ease in front of er camera, she thinks along pro-actively and is fun to work with!"

Owner at Mediameisters

/

Laurens Schoenmaeckers

"Elisa is onze vaste fotograaf als het gaat om het creëren van visuele content voor social media en interne communicatiecampagnes voor onze klanten en voor onszelf. Ze heeft een achtergrond als marketeer en weet daardoor goed hoe campagnes werken en hoe beeld daaraan kan bijdragen. Dat zie je ook terug in haar werk en advisering. Bovendien is het altijd leuk samenwerken, ze is makkelijk in de omgang en we sturen haar met het grootste gemak en vol vertrouwen naar onze klanten toe."

Product owner at Bynco

/

Floor Oliemans

"Elisa heeft voor onze website portretfoto's en groepsfoto's gemaakt en we zijn heel tevreden met de samenwerking. De begeleiding tijdens de fotoshoot was heel goed. Niet iedereen was gewend om voor de lens te staan maar Elisa zorgt voor een ontspannen sfeer wat een positieve uitwerking heeft op de foto's. Afstemmen ging ook makkelijk door te appen, bellen of mailen. Erg tevreden."

exit